10 Ekim 2014 Cuma

Nyx - Angel Allık

Merhaba!! Uzuun bir aradan sonra yine karşınızdayım, maalesef geçen hafta gerek blog da gerek instagramda hiç aktif olamadım. Bunun sebebi de hem ay başı itibariyle yeni bir işe başlamış olmam hem de malum araya giren bayram tatili. Bugün sizlere bahsetmek istediğim ürün ise Nyx markasına ait ve epeyce meşhur olan Angel isimli allık.








Angel pembe ve şeftali karışımı bir renge sahip ama daha çok soğuk alt tonlu bir pembe diye tarif edilebilir. Mat yapılı değil ama bir Nars Orgasm gibi simli de değil, içinde çok hafif bir ışıltı var. Bu ışıltı da cildi sağlıklı göstermek için bire bir. Yapısı da yumuşacık ve uygulaması oldukça kolay.








Angel pigmentasyon olarak oldukça başarılı, ambalajda gördüğünüz rengi aynen veriyor. Tek sorunu uygulama esnasında fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi tozutma yapıyor olması. Ayrıca bu allık Mac'in Welldressed isimli allığına da dupe yani benzer olarak gösteriliyor. Ama bence bu allık açık tenlilere daha çok yakışabilecek bir renge sahip. Ben Mac'te nw25 rengindeyim ve Angel'ı ne kadar yoğun uygularsam uygulayayım yüzümde allık olduğu belli olmuyor ama bu demek değil ki Angel'ı kullanmıyorum. Angel benim için şeftali ve açık pembe tonlu mat allıklarımın üzerine elmacık kemiklerime uyguladığım bir aydınlatıcı oldu. Bu halinin de oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. İçindeki ışıltılar sayesinde ışığı çok güzel yansıtıyor.








Yukarıdaki fotoğraflarda da cildimde kendini çok az belli ettiğini görebilirsiniz. Bu arada unutmadan ilave etmeliyim ki Angel kalıcılık bakımından ciltte makyaj bazı ya da fondöten bb krem gibi ten ürünleri üzerinde oldukça iyi. Ama gün içinde tazelemek gerektiriyor. Aranızda bu allığı kullananlar var mı, sizler neler düşnüyorsunuz :)

4 yorum:

  1. Ya bu allikta cok gozum vardi! Ama sanirim benim de nc20 cildimde varla yok arasi durur. Bu renk tonunda ama 1-2 koyu tonunu tercih etmeliyim sanirim biliyo musun Nyx'te oyle bi rengin varligini?

    YanıtlaSil
  2. Angel nc20de çok yok gibi durmaz ama tabi yine de hafif kalır gerçekten çok beyaz tenliler için yapılmış bence :/ pinched ve summer peach allıkları tam nc/nw 20-25 tonları için yapılmış özellikle summer peach çok güzel bir renk ama türkiyede satılıp satılmadığına dair bir fikrim yok maalesef bende netten swatchlardan ve youtube vidyolarından aşinayım :)

    YanıtlaSil
  3. Nerden alabilirim bu allığı bi bilginiz varmı?

    YanıtlaSil
  4. Nerden alabilirim bu allığı bi bilginiz varmı?

    YanıtlaSil