30 Eylül 2014 Salı

Mac - Media

Herkese merhaba!! Sonbahar denildiği zaman benim aklıma kapalı havalara çok yakışan koyu renk dudaklar geliyor. Bu yüzden son zamanlarda elim sık sık Mac'in Media isimli bu rujuna gidiyor. 







Media Mac'in satin yani saten yapılı rujlarından. Mat rujlar gibi dudakları kurutmuyor ve çizgilere dolma yapmıyor. Rengi ambalajının içinde çok koyu ve korkutucu dursa da inanın dudakta harikalar yaratıyor. Opak ve pigmentasyonu bir hayli yüksek.







Ambalajında koyu bordo gibi gözükse de sürdüğünüz zaman dudaklarınızda tam bir şarap rengi oluyor. Media mor alt tonlu ama asla mor gibi durmuyor, morla kırmızının en koyu halini çok güzel harmanlamışlar desem çok yerinde olur. Dikkat edilmesi gereken nokta ise Media'yı sürmek. Çok ama çok dikkat isteyen bir renk. Mutlaka fırça ile sürülmeli, diğer türlü çok uğraştırıyor. Buna uygun bir dudak kalemiyle önceden dudakları çerçevelemek de Media'nın uygulamasını kolaylaştıracaktır. Ama tüm bu zahmetin sonunda harika dudaklarınız oluyor. Kalıcılığına gelecek olursam, gayet iyi. Uzun zaman dudaklarınıza yapışıyor. Bir şeyler yiyip içtiğinizde sadece dudakların içlerinde azalma meydana geliyor ki o kısmı da fırçaya ihtiyaç duymadan rahatlıkla tazeliyebiliyorsunuz. 







Son olarak bu ruj hem gece hem gündüz kullanılabilir. Ama gündüz kullanımlarda göz makyajınızı hafif tutmakta fayda var. Gece ise buğulu gözlerle çok şık durduğu bir gerçek. Sizin sonbaharda kullandığınız favori bordo rujunuz hangisi? 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder